Proizvodni proces trajnostnega turizma

Pomagamo vam na vseh korakih na poti do trajnostnih turističnih produktov.
 • 1

  Ocenjevanje trajnosti

  Prvi korak na poti uvajanja trajnostnega poslovanja je poznavanje, kako zeleni smo danes, in zastavljanje ciljev, kako zeleni bomo jutri. Za to pa so ključna znanja in prava orodja.
  Ocenite svojo trajnost s pomočjo certifikacijskih shem trajnostnega turizma, kot so Slovenia Green, Green Destinations, Travelife in Leaf, in si začrtajte svojo zeleno pot.

  Več
 • 2

  Načrtovanje in izobraževanje

  Strateško načrtovanje razvoja trajnostnega turizma in oblikovanje uspešnih akcijskih načrtov je pot do zelenih ciljev. Pri tem sledite svetovnim trendom, poglobite svoja znanja in gradite na prepoznanih izzivih. Odločite se za zeleno pot v vaši destinaciji ali podjetju. Nudimo vam izobraževanja in usposabljanja o trajnosti, certifikatih, razvoju produktov, managementu destinacij, rabi plastike, za vas organiziramo študijske ture, pomagamo pa vam tudi pri pripravi strateških dokumentov in akcijskih načrtov.

  Več
 • 3

  Razvoj rešitev

  Cilje boste dosegali, vzdrževali in presegali s sledenjem začrtani poti, z uvajanjem novih zelenih rešitev in s pravilnim trženjem. Usposobili vas bomo za upravljanje z obiskom, merjenje ogljičnega odtisa, vpeljevanje modelov krožnega gospodarstva, ali pa za vas pripravili zeleno marketinško strategijo, ki bo v skladu z zadnjimi turističnimi trendi.

  Več